"NattoNKCP" je výživový doplnok, ktorý obsahuje presnú dávku proteínov produkovaných natto baktériami (Bacillus subtilis natto).
Z tohto výsledného produktu boli špeciálnym procesom výroby odstránené bakteriálne zvyšky tiel natto baktérií, zvláštna vôňa i chuť a zároveň i vitamín K , ktorý podporuje zrážanie krvi. Tento potravinový doplnok je veľmi bezpečný, nemá žiadne nežiadúce účinky čo bolo dokázané v testoch toxicity na akútne a subakútne ohrozenie. Boli vykonané testy na antigénne zložky podkožnou a vnútrožilovou aplikáciou a testy mutagenity a bola tak dokázaná jeho absolútna bezpečnosť.

Natto je tradičná japonská potravinárska surovina. Je to fermentovaná sója, ktorá sa používa v japonskej kuchyni a v tradičnej medicíne už dlhé storočia. Využíva sa pritom jej jednoznačný trombolytický účinok. Výrobok má charakteristický zápach, spôsobený prítomnosťou Vitamínu K 2. Pre tento zápach bolo donedávna jeho masové využitie obmedzené. Taktiež nestabilita mikroorganizmu a jeho produktov zabraňovala vytvoreniu štandardných prípravkov z neho.
>> viac informácii o potravine "Natto" nájdete tu <<

Japonská farmaceutická firma Daiwa Pharmaceutical, Co., Ltd z produktu Natto vyrobila patentovanou metódou prípravok NattoNKCP, pri ktorom sa podarilo odstrániť všetky spomínané nedostatky.

Registrácia MZ SR - Hlavný hygienik SR HH SR-3934/2004_HŽPP/Ht

Ďalšie podrobnosti o prípravku nájdete na 

www.Jafra.gr.jp
www.daiwa-pharm.com

Imunotop s.r.o.; Račianské mýto 1/B; 831 02 Bratislava; tel.: 02 / 4463 5707; fax: 02 / 4463 5708; e-mail: imunotop@imunotop.sk
Design & code by Dusan Tudik - T&T WebDesign
hosted by Yegon